2 kg kiaulienos sprandinės, 3 nemaži svogūnai, 4 – 5 skiltelės česnako, 1 – 2 čili pipirai, 1 indelis aštraus pomidorų padažo, 2 v. š. aitriosios paprikos miltelių, 1 v. š. džiovintų čiobrelių, 1 v. š. džiovinto rozmarino, 1 pakelis prieskonių šašlykams, 2 v. š. aliejaus, mėsą minkštinančios druskos, šviežiai maltų pipirų, pora žiupsnelių cukraus.
Mėsą supjaustyti, svogūnus – žiedeliais, susmulkinti čili pipirą ir česnaką. Viską, kas parašyta aukščiau, kartu su česnakais, čili ir svogūnų žiedais dėti į dubenį su mėsa ir maišyti, maišyti, maišyti, pamasažuoti mėsytę, minkyti, kol svogūnai paleis savo sultis, o prieskoniai susimaišys ir pasiskirstys tolygiai. Kuo daugiau išmasažuota mėsa ir kuo daugiau svogūnų sulčių, tuo minkštesnė bus kepama mėsa. Palikti maistine plėvele uždengtame dubenyje per naktį.
Važiuoti į gamtą, nepamiršti geros nuotaikos, mėsą kepti ant laužo ir gardžiuotis.
Gurmanas
Only registered users can comment.
Our Website uses cookies to improve your experience. Please visit our Vasaros receptas page for more information about cookies and how we use them.