Vasaros receptas

11 rugpjūčio 11:45 2010 Print This Article

2 kg kiaulienos sprandinės,
3 nemaži svogūnai,
4 – 5 skiltelės česnako,
1 – 2 čili pipirai,
1 indelis aštraus pomidorų padažo,
2 v. š. aitriosios paprikos miltelių,
1 v. š. džiovintų čiobrelių,
1 v. š. džiovinto rozmarino,
1 pakelis prieskonių šašlykams,
2 v. š. aliejaus,
mėsą minkštinančios druskos,
šviežiai maltų pipirų,
pora žiupsnelių cukraus.

Mėsą supjaustyti, svogūnus – žiedeliais, susmulkinti čili pipirą ir česnaką. Viską, kas parašyta aukščiau, kartu su česnakais, čili ir svogūnų žiedais dėti į dubenį su mėsa ir maišyti, maišyti, maišyti, pamasažuoti mėsytę, minkyti, kol svogūnai paleis savo sultis, o prieskoniai susimaišys ir pasiskirstys tolygiai. Kuo daugiau išmasažuota mėsa ir kuo daugiau svogūnų sulčių, tuo minkštesnė bus kepama mėsa. Palikti maistine plėvele uždengtame dubenyje per naktį.

Važiuoti į gamtą, nepamiršti geros nuotaikos, mėsą kepti ant laužo ir gardžiuotis.

Gurmanas

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.